Общество | Николаев, 25 Января, 2018

У Миколаєві триває боротьба з наслідками негоди та ожеледиці

Свежие новости: У Миколаєві триває боротьба з наслідками негоди та ожеледиці

Під час погіршення погодних умов з 16 січня поточного року адміністрацією Центрального району Миколаївської міської ради були   вжиті заходи згідно повноважень щодо розчищення від снігу механізованим способом доріг приватного сектору у мікрорайонах: Тернівка, Матвіївка, Варварівка, Соляні, Ракетне Урочище, а також тротуарів та зупинок громадського транспорту Центрального району відповідно до плану та визначених маршрутів руху з залученням спеціалізованої техніки підрядних організацій.

Про це повідомляє адміністрація Центрального району міської ради.

Адміністрацією району були вжиті заходи з посипання доріг приватного сектору, тротуарів та зупинок громадського транспорту протиожеледною сумішшю.

Для посипання доріг приватного сектору та тротуарів і зупинок громадського транспорту   в мікрорайонах було залучено 6 одиниць спеціалізованої  техніки. При посипанні доріг особлива увага приділялася маршрутам руху пасажирського транспорту та під’їздам до лікарень, шкіл, дитячих садочків та інших об’єктів соціального призначення.

Забезпечено обробка протиожеледною сумішшю основних тротуарних частин  пр. Героїв України, пр. Центрального, вул. Арх. Старова, вул. Пушкінської, вул. Нікольської, вул. В. Морської, вул. Адміральської,  вул. Садової, вул. Спаської, вул. Привільної, вул. 2 Екіпажної, вул. 9 Воєнної тощо.

Працівниками житлово-комунальних підприємств в кількості 139 осіб виконуються роботи з очищення та посипання піщано-сольовою сумішшю прибудинкових територій, а саме сходів та внутрішньоквартальних тротуарів.

Водночас, адміністрація Центрального району звертається до керівників підприємств, установ, організацій, приватних підприємців, мешканців приватної забудови та небайдужих городян: при погіршені погодних умов  необхідно вживати заходи з розчищення від снігу та посипання протиожеледними матеріалами прилеглих та впорядкованих територій для запобігання травматизму серед мешканців міста.

Адміністрацією Центрального району Миколаївської міської ради за порушення п. 12.2.30 «Правила благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в м. Миколаєві» за даний період було складено 5 адміністративних протоколів з подальшим притягненням порушників до адміністративної відповідальності.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты