Общество | Николаев, 1 Июня, 2019

У Миколаєві стартував лицарський фестиваль «Кубок Ольвії - 2019»

Свежие новости: У Миколаєві стартував лицарський фестиваль «Кубок Ольвії - 2019»

Сьогодні, 1 червня, на території стадіону «Юність» стартував Міжнародний фестиваль історичного середньовічного бою «Кубок Ольвії - 2019». Він триватиме 2 дні - до 2 червня.

Щоб взяти участь в цьому форумі, в Миколаїв приїхали кращі представники лицарських клубів, члени Національної Збірної України з історичного середньовічного бою. Свою майстерність володіння зброєю лицарів протягом двох днів будуть демонструвати й титуловані бійці з Молдавії та Білорусії.

«Кубок Ольвії - 2019» - це видовищне, незабутнє свято. І крім захоплюючих лицарських поєдинків, гості фестивалю зможуть відвідати різні інтерактивні локації, де випробують свої сили у стрільбі з лука та арбалета, змагатимуться в спеціальному «м'якому» лицарському спорядженні, побувають в таборах римських гладіаторів і українських козаків.

Особливо цікавим «Кубок Ольвії-2019» буде для юних миколаївців. Так, для маленьких лицарів і принцес організатори підготували цікаві конкурси та заняття в дитячій ігровій зоні. І дітвора скористалася такою можливістю - в перший день фестивалю хлопці охоче билися на мечах, а досвідчені інструктори розповідали, як краще управляти таким видом зброї.

Відкрив «Кубок Ольвії-2019» мер Олександр Сєнкевич. Він привітав глядачів і лицарів, які відвідали Миколаїв. Міський голова зазначив, що фестивалю - яскраве дійство, яке проходить вже четвертий рік поспіль.

- Сьогодні і завтра тут відбудуться яскраві концерти та змагання. Я вдячний організаторам фестивалю, адже він додає вогню в житті міста Миколаєва, - сказав Олександр Сєнкевич, зазначивши, що кубок проходить за підтримки Миколаївської міської ради.

Після цього розпочалися видовищні битви лицарів. 

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости