Политика | Николаев, 21 Июля, 2021

У Миколаєві розпочав роботу Центр протидії земельному рейдерству

Свежие новости: У Миколаєві розпочав роботу Центр протидії земельному рейдерству

Захист землі та допомога людям – це одні з пріоритетних завдань партії «Батьківщина». Нещодавно в Миколаєві розпочала роботу «гаряча лінія» захисту української землі, а 20 червня за адресою вул. Лягіна 23 відкрито Центр протидії земельному рейдерству, де кваліфіковані фахівці з земельних та юридичних питань надаватиму консультації та допомогу жителям Миколаївської області.

«Сьогодні партія «Батьківщина» має стати тією «швидкою допомогою», яка стоїть на захисті інтересів простих громадян. Про це завжди наголошує наш лідер – Юлія Тимошенко. Відкриття ринку землі призведе до низки земельних проблем та рейдерських захоплень, які сьогодні все частіше відбуваються в Україні. Такий центр є першим на Миколаївщині і ми, в силу своїх можливостей, прагнемо допомагати людям у вирішенні їх земельних питань», - зауважив під час виступу в.о. голови Миколаївської Батьківщини Кирило Люєв.

Під час наради із партактивом, новопризначений керівник обласного осередку партії обговорив низку робочих питань, в тому числі, реорганізацію структури та виконання нових завдань лідера партії Юлії Тимошенко.

Не обійшлося без приємних моментів: з нагоди 22-річчя партії «Батьківщина» за розбудову регіональних осередків та за активну громадянську позицію Юлія Тимошенко нагородила партійний актив Миколаїщини почесними грамотами, які вручив партійцям новопризначений очільник обласної організації партії Кирило Люєв.

«Ми розпочинаємо роботу Миколаївської Батьківщини із самого початку, враховуючи попередні помилки та ставлячи перед собою амбіціозні цілі. Головне на що направлена сьогодні партійна організація – це захист та допомога жителям Миколаївщини», - підвів підсумки наради Кирило Люєв.

Нагадаємо номер «гарячої лінії» захисту землі: 063 194 33 67

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты