Криминал | Николаев, 25 Ноября, 2022

У Миколаєві припинили діяльність сутенерок, які організували бордель та «заробляли» півмільйона на місяць

Свежие новости: У Миколаєві припинили діяльність сутенерок, які організували бордель та «заробляли» півмільйона на місяць

Групі мешканок Миколаєва повідомили про підозру за сутенерство (частини 2 статті 303 Кримінального Кодексу України).

Про це повідомляє Миколаївська обласна прокуратура.

За даними слідства, бізнес організувала 50-річна жінка, яка залучила до злочинної діяльності ще трьох своїх знайомих жінок віком від 39 до 52 років, які виконували роль адміністраторів.

У приміщенні орендованого банного комплексу працювало понад 10 жінок, які приносили до 500 тисяч гривень прибутку на місяць, а 50% від заробітку дівчата віддавали адміністраторам комплексу та господині.

Підлеглі сутенери забезпечували необхідними умовами, транспортом та місцем для надання інтимних послуг.

Про надання платного сексуального сервісу у комплексі зловмисниці сповіщали клієнтів, роздаючи візитівки. Вартість години таких послуг складала від 1500 до 2000 гривень.

У ході санкціонованих обшуків за місцями проживання чотирьох фігуранток та у банному комплексі поліцейські вилучили 13 мобільних телефонів, комп'ютерну техніку, кошти у сумі 2400 доларів США та майже 800 тисяч гривень, банківські та сім-картки, чорні записи, документи та предмети інтимного характеру.

45-річну фігурантку слідчі затримали у порядку статті 208 Кримінального Кодексу України. Санкція статті передбачає до 7 років позбавлення волі.

Вирішується питання щодо обрання підозрюваним заходів.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости