Криминал | Николаев, 31 Января, 2018

У Миколаєві правоохоронцями затримано чергового хабарника

Свежие новости: У Миколаєві правоохоронцями затримано чергового хабарника У Миколаєві правоохоронцями затримано чергового хабарника

Сьогодні, 31 січня 2018 року, під процесуальним керівництвом прокуратури Миколаївської області слідчими СУ ГУ Нацполіції в області спільно з  оперативними працівниками Управління захисту економіки в Миколаївській області задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди посередником у розмірі 1500 доларів США.

Повідомляє прес-служба прокуратури Миколаївської області .

Зазначені кошти вказана особа – «решало» вимагала та одержала від місцевого підприємця за сприяння у вирішенні з службовими особами Миколаївської міської ради питання щодо виділення земельної ділянки у м. Миколаєві для ведення підприємницької  діяльності – організації платної стоянки для автомобілів.

Зловмисника було затримано біля Миколаївської міської ради безпосередньо після отримання ним коштів.

Грошові кошти отримані у якості неправомірної вигоди виявлено та вилучено під час особистого обшуку. Хабарника затримано у порядку ст. 208 КПК України.

На даний час вирішуються питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Проводяться першочергові слідчі дії.



Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты