Общество | Николаев, 4 Июля, 2017

У Миколаєві побудують нове житло для військовослужбовців – учасників АТО

Свежие новости: У Миколаєві побудують нове житло для військовослужбовців – учасників АТО

Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 29 березня 2017 року № 214-р затверджено Розподіл за напрямами коштів, передбачених у державному бюджеті за програмою 2101190 «Будівництво (придбання) житла для військовослужбовців Збройних Сил України» на 2017 рік.

Повідомляє сайт Миколаївська ОДА.

Згідно зазначеного розподілу в Миколаївській області передбачено виділення коштів на будівництво чотириповерхового 72-квартирного житлового будинку у військовому містечку № 72 у м. Миколаєві на ділянці «А» в сумі 30 млн 73 тис. грн. На будівництво чотириповерхового 72-квартирного житлового будинку на ділянці «Б»  – 27 млн грн. Та на будівництво чотириповерхового 72-квартирного житлового будинку на ділянці «В» – 27 млн грн. Також 9 млн грн. виділено на будівництво позамайданчикових інженерних мереж до групи житлових будинків у військовому містечку. Всього більше 93 млн. гривень.

«Забезпечення воїнів АТО житлом – одне з пріоритетних завдань для держави і, зокрема для Миколаївської області. До кінця року мають бути побудувані три нові житлові будинки, кожен по 72 квартири. Є доручення голови облдержадміністрації повністю сприяти будівництву. Всі служби мають спрацювати злагоджено», – сказав Валентин Гайдаржи.

Враховуючи важливість питання забезпечення військовослужбовців житлом, голова облдержадміністрації Олексій Савченко взяв під особистий контроль питання будівництва вищезазначених будинків.

За його дорученням заступником голови ОДА Валентином Гайдаржи проведено низку нарад щодо забезпечення своєчасного виконання робіт за бюджетні кошти.

Зокрема, на однієї з нарад обговорено питання видачі містобудівних умов та обмежень на будівництво вищезазначених будинків, надано доручення щодо прискорення здійснення всіх робіт та недопущення затримок на будь-якому етапі підготовчих робіт.

На сьогодні проекти будівництва пройшли державну експертизу та проведено процедуру торгів (тендеру) здійснення конкурсного відбору виконавців замовлення на будівництво.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты