Общество | 17 Августа, 2023

Хто представить Україну на «Міс Всесвіті-2023»

Свежие новости: Хто представить Україну на «Міс Всесвіті-2023»

Переможницею конкурсу краси "Міс Україна Всесвіт" стала молода киянка Ангеліна Усанова. Саме вона представить нашу країну на конкурсі "Міс Всесвіт".

Відомо, що цього року конкурс проходив у режимі онлайн через повномасштабне російське вторгнення. Оргкомітет "Міс Україна Всесвіт" провів Zoom-інтерв'ю з кандидатками та визначив топ-3 фіналістки, до яких увійшла Ангеліна Усанова. Серед них журі конкурсу обрало переможницю.

Нагородження Ангелини та офіційна передача корони відбудеться наприкінці серпня у Києві. А ось представить вона нашу країну на конкурсі "Міс Всесвіт" 18 листопада у Сальвадорі.

Зараз Ангеліна прибула до США, де вже розпочала підготовку до конкурсу "Міс Всесвіт".

Ангеліна Усанова – співачка, автор пісень, музикант. Пише та виконує пісні з теми світу, екології та любові. Також вона має статус майстра йоги.

З початку повномасштабного вторгнення Ангеліна проводила благодійні концерти з метою збирання коштів на гуманітарну допомогу, організовувала житло для українських біженців у Європі, надавала моральну підтримку постраждалим від війни за допомогою йоги, медитації та саунд-хілінгу, зібрала та передала кошти для купівлі машин на фронт. 

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости