Криминал | Николаев, 3 Октября, 2023

У Миколаєві підліток напав і пограбував однолітку

Свежие новости: У Миколаєві підліток напав і пограбував однолітку

У понеділок, 2 жовтня, у Миколаєві покупець телефону пограбував 16-річну дівчину, власницю гаджету. Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП Миколаївської області.

За словами заявниці, на одному з інтернет-торговельних майданчиків вона розмістила оголошення про продаж свого мобільного телефону. Згодом з'явився ймовірний покупець, з яким вони домовилися про зустріч. У ході спілкування юнак почав підозріло поводитися: то вмовляв значно зменшити ціну, то розповідав, що знайомі скоро принесуть йому гроші. Потім несподівано розпилив в обличчя дівчини газ із балончика і, вихопивши з її рук телефон, зник у невідомому напрямку.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів оперативники Миколаївського райуправління поліції встановили місцезнаходження 16-річного зловмисника, а слідчі затримали його у порядку ст. 208 КПК України.

Наразі за погодженням із прокуратурою слідчі оголосили юнакові про підозру за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». За скоєний злочин йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

У Миколаєві підліток напав і пограбував однолітку, в якої хотів купити телефон

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты