ДТП | Николаев, 18 Мая, 2023

У Миколаєві патрульні затримали водія напідпитку, який скоїв ДТП

Свежие новости: У Миколаєві патрульні затримали водія напідпитку, який скоїв ДТП У Миколаєві патрульні затримали водія напідпитку, який скоїв ДТП

Під час патрулювання міста, поліцейські отримали повідомлення щодо водія автомобіля Seat, який здійснив наїзд на огорожу на вулиці Лісовій (мікрорайон Варварівка), перебуваючи у стані сп'яніння.

Прибувши на місце події та поспілкувавшись з водієм, поліцейські помітили у нього ознаки алкогольного сп'яніння та запропонували пройти огляд на стан сп'яніння у встановленому законом порядку, на що керманич погодився пройти огляд у медичній установі. Висновок лікарів тільки підтвердив факт алкогольного сп'яніння водія.

Інспектори склали на керманича протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортними засобами у стані сп'яніння) та ст. 124 (Порушення ПДР які призвели до ДТП) КУпАП.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости