ДТП | Николаев, 16 Мая, 2023

Патрульні Миколаєва розшукали нетверезого водія, який поїхав з місця ДТП

Свежие новости: Патрульні Миколаєва розшукали нетверезого водія, який поїхав з місця ДТП Патрульні Миколаєва розшукали нетверезого водія, який поїхав з місця ДТП

Патрульні розшукали водія з ознаками сп'яніння, який поїхав з місця ДТП.

Під час патрулювання міста поліцейські отримали повідомлення, що водій автомобіля Subaru здійснив зіткнення з вантажівкою Man та поїхав з місця пригоди у невідомому напрямку.

За деякий час патрульні розшукали та зупинили автівку на вулиці Артилерійській. Спілкуючись з водієм поліцейські помітили у нього ознаки алкогольного сп'яніння та запропонували пройти огляд на стан сп'яніння у встановленому законом порядку, на що керманич відмовився.

Інспектори склали на водія протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортними засобами у стані сп'яніння), ст. 124 (Порушення ПДР які призвели до ДТП) та протокол за ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) КУпАП.

Патрульна поліція закликає водіїв не порушувати закон! Пам’ятайте, що нетверезий водій — це загроза для життя та здоров’я всіх учасників дорожнього руху!

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты