Общество | Николаев, 23 Февраля, 2018

У Миколаєві патрульні поліцейські склали урочисту присягу

Свежие новости: У Миколаєві патрульні поліцейські склали урочисту присягу У Миколаєві патрульні поліцейські склали урочисту присягу

23 лютого на території Управління патрульної поліції в Миколаївській області, під головуванням т.в.о. начальника УПП старшого лейтенанта поліції Віталія Даніли та за участі начальника Головного управління Національної поліції в Миколаївській області генерала поліції третього рангу Юрія Мороза, 67 новобранців – патрульних поліцейських присягнули на вірність українському народові. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

" Відсьогодні ви служитимете суспільству, забезпечуючи права і свободи мешканців Миколаївщини, повсякчасно протидіючи злочинності та підтримуючи публічну безпеку і правопорядок. Ми віримо у вас, ми покладаємося на вас. Вітаємо вас у нашій великій дружній родині! ", - вітаючи поліцейських, зазначив Юрій Мороз.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости