Криминал | Николаев, 16 Января, 2018

У Миколаєві оперативники викрили серійного крадія автомобільних акумуляторів

Свежие новости: У Миколаєві оперативники викрили серійного крадія автомобільних акумуляторів

Протягом кількох місяців крадій скоїв низку злочинів, обкрадаючи автомобілі та гаражі миколаївців. Загальна сума завданих збитків склала близько 20 тисяч гривень. За узгодженням з органами прокуратури правоохоронці повідомили зловмисникові про підозру у вчиненні 14 фактів майнових злочинів. Триває досудове слідство.

Про це повідомляє Заводський відділ поліції ГУНП в Миколаївській області.

Основним об’єктом посягань зловмисника були транспортні засоби вітчизняного виробництва, які власники залишали на ніч біля під’їздів будинків. Зловмисник, користуючись спеціальним приладдям, пошкоджував автомобільні замки та викрадав акумуляторні батареї.

Також досудовим слідством встановлено, що серед вищевказаних злочинів, на рахунку підозрюваного ще декілька крадіжок, які він вчиняв проникаючі до гаражних приміщень миколаївців. Звідти він забирав електроінструменти та інші речі потерпілих, що представляли для нього матеріальну цінність. Виручені від збуту краденого гроші чоловік витрачав на їжу та одяг.

Оперуповноважені відділу кримінальної поліції, провівши низку оперативно-розшукових заходів встановили особу злочинця, 22-річного раніше судимого за крадіжку миколаївця, який зізнався у скоєному.

За узгодженням з органами прокуратури йому повідомлено про підозру у 14 фактах кримінальних правопорушень, передбачених ч.ч. 2 та 3 ст. 185 Кримінального Кодексу України «Крадіжка».

Досудове слідство триває, відповідно до санкцій інкримінованої статті чоловікові загрожує до шести років ув’язнення. Запобіжний захід обирається. 

 

Источник: mk.npu.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты