Криминал | Николаев, 19 Июня, 2023

У Миколаєві оголосили підозру місцевій мешканці, яка під впливом алкоголю завдала патрульній ударів

Свежие новости: У Миколаєві оголосили підозру місцевій мешканці, яка під впливом алкоголю завдала патрульній ударів

За зауваження стосовно хуліганської поведінки зловмисниця завдала ударів поліцейській. Слідчі затримали 33-річну жінку у порядку ст. 208 КПК України та повідомили їй про підозру за ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України. За скоєний злочин фігурантці загрожує до п'яти років ув’язнення.

Ввечері 17 червня на службовий планшет наряду співробітників управління патрульної поліції надійшло повідомлення про хуліганські дії. На місці події знаходилась жінка, яка перебувала у стані алкогольного сп’яніння. Зловмисниця зухвало себе поводила та в грубій формі висловлювалась образливими словами в бік поліцейської. На прохання поліцейської припинити протиправні дії, фігурантка завдала патрульній ударів по нозі.

33-річну зловмисницю правоохоронці доставили до Миколаївського районного управління поліції, де слідчі затримали її в порядку ст. 208 Кримінального процесуального Кодексу України.

Дії жінки поліцейські кваліфікували за ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України «Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків».

Нині затриманій оголосили про підозру. За скоєне їй загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Найближчим часом суд обиратиме підозрюваній запобіжний захід. Слідство триває.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости