Криминал | Николаев, 18 Июня, 2023

На Миколаївщині поліцейські припинили черговий незаконний продаж пального

Свежие новости: На Миколаївщині поліцейські припинили черговий незаконний продаж пального На Миколаївщині поліцейські припинили черговий незаконний продаж пального

Сьогодні, 17 червня, у с. Красне Миколаївського району співробітники сектору реагування патрульної поліції відділення поліції № 8 Миколаївського районного управління виявили факт незаконно продажу бензину та дизельного пального.

Правоохоронці вилучили більше трьох тонн бензину на суму більше 100 тисяч гривень та понад 2,5 тонни дизельного пального на майже 90 тисяч гривень.

На власника автозаправної станції правоохоронці склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 161-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Порушення порядку торгівлі пальним», що тягне за собою накладення штрафу від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією пального, транспортних засобів, ємностей та обладнання, що використовувалися для реалізації такого пального, грошей, одержаних внаслідок вчинення цього адміністративного правопорушення.

Надагуємо, що на території Миколаєва та області з травня розпочата операція «Акциз», яка досі триває. Просимо власників автозаправних станцій дотримуватись умов чинного законодавства.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты