Политика | Снигиревка, 11 Декабря, 2022

У Миколаєві обрали запобіжний захід «головному бухгалтеру» окупантів зі Снігурівки

Свежие новости: У Миколаєві обрали запобіжний захід «головному бухгалтеру» окупантів зі Снігурівки

У Центральному районному суді Миколаєва обрано запобіжний захід 59-річній мешканці Снігурівки, підозрюваній у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 5 статті 111-1 КК України.

Про це повідомляє пресслужба суду.

Згідно з матеріалами клопотання, підозрювана погодилась обійняти посаду головного бухгалтера в незаконно створеному окупаційною владою органі влади, т.зв. «військово-цивільній адміністрації Снігурівки та Снігурівського району».

Функцію головного бухгалтера жінка виконувала починаючи з літа 2022 року. На посаді вона організовувала та контролювала роботу бухгалтерського відділу окупаційної адміністрації держави-агресора, займалась нарахуванням виплат заробітної плати співробітникам адміністрації, формувала звітність роботи відділу. За свою роботу жінка отримувала грошову винагороду у сумі 70 000 рублів.

В обґрунтування клопотання прокурор вказував, що підозра є обґрунтованою та зазначав про наявність ризиків переховування від слідства, перешкоджання кримінальному провадженню, скоєння іншого кримінального правопорушення.

Підозрювана та її захисник просили відмовити у задоволенні клопотання та обрати запобіжний захід у виді домашнього арешту.

За результатами розгляду, слідчий суддя Галина Подзігун ухвалила обрати підозрюваній запобіжний захід у виді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости