Криминал | Николаев, 31 Января, 2023

У Миколаєві лаборант за хабар підмінив аналізи зі слідами наркотиків - йому загрожує 4 роки в'язниці

Свежие новости: У Миколаєві лаборант за хабар підмінив аналізи зі слідами наркотиків - йому загрожує 4 роки в'язниці У Миколаєві лаборант за хабар підмінив аналізи зі слідами наркотиків - йому загрожує 4 роки в'язниці

У Миколаєві направили до суду обвинувальний акт щодо 32-річного працівника однієї з медичних установ за фактом отримання хабара у розмірі 20 тисяч гривень, про що повідомили у Миколаївській обласній прокуратурі.

Обвинувачений фельдшер-лаборант, використовуючи службове становище, мав намір підмінити вилучені днем раніше аналізи громадянина, в яких за результатами експрес-тесту містилися залишки наркотичних засобів, на біологічні зразки, в яких не було наркотиків.

Наразі слідчі закінчили розслідування та направили кримінальне провадження до прокуратури, яка скерувала обвинувальний акт до суду для розгляду по суті.

Відповідно до санкції інкримінованої статті зловмиснику загрожує до до чотирьох років позбавленням волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты