Криминал | Николаев, 13 Сентября, 2023

У Миколаєві комбату вручили підозру за використання військових у якості охоронців приватного підприємства

Свежие новости: У Миколаєві комбату вручили підозру за використання військових у якості охоронців приватного підприємства

Командиру батальйону однієї з військових частин Миколаївщини повідомили про підозру за те, що направляв бійців працювати охоронцями приватного підприємства.

Про це повідомили у ДБР та спеціалізованій прокуратурі Південного регіону.

«За даними слідства, командир батальйону віддав наказ трьом підлеглим військовослужбовцям працювати охоронцями на приватному охоронному підприємстві, з директором якого він був знайомий.

Своєю чергою бійці, працюючи охоронцями, продовжували майже півтора року отримувати заробітну плату за виконання завдань, пов’язаних з проходженням військової служби. Таким чином державі завдано збитків на понад півмільйона гривень», – сказано у повідомленні.

Командиру батальйону наразі повідомлено про підозру у перевищенні військовою службовою особою службових повноважень та у зловживанні службовим становищем (ч. 4 ст. 426-1 КК України; ч. 2 ст. 364 КК України).

Санкція статті передбачає покарання до 10 років позбавлення волі.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости