Политика | Николаев, 15 Мая, 2018

У Миколаєві до прикордонників завітали діти

Свежие новости: У Миколаєві до прикордонників завітали діти

Минулих вихідних, до військовослужбовців відділу прикордонної служби «Миколаїв» завітали учні Вищого професійного училища № 21 міста Миколаєва.

Охоронці кордону розповіли дітям про особливості служби, показали озброєння та техніку, які використовують прикордонні наряди, а також продемонстрували навички службових собак з пошуку наркотиків та зброї. Кожен зміг приміряти на себе засоби екіпіровки та навчитись неповній розборці та зборці основних видів зброї. Наприкінці зустрічі прикордонники розповіли учням про перспективи та умови військової служби за контрактом в лавах Державної прикордонної служби України а також про можливість вступу на навчання до Національної академії ДПСУ імені Богдана Хмельницького.

 Захід з національно-патріотичного виховання залишив у учнів багато приємних вражень і більшість з них висловив бажання в майбутньому стати прикордонником та мужньо державний охороняти кордон України.

Источник: mk.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости