Криминал | Николаев, 20 Мая, 2023

У Миколаєві ДБР викрило правоохоронця, який за 7,5 тис. доларів допомагав ухилятися від служби

Свежие новости: У Миколаєві ДБР викрило правоохоронця, який за 7,5 тис. доларів допомагав ухилятися від служби У Миколаєві ДБР викрило правоохоронця, який за 7,5 тис. доларів допомагав ухилятися від служби

Працівники ДБР викрили співробітника Миколаївського зонального відділу Військової служби правопорядку, який організував схему незаконного переправлення чоловіків за кордон.

Про це повідомили в пресслужбі ДБР.

У змові з окремими представниками військово-лікарської комісії він за гроші оформлював їм документи щодо непридатності до військової служби за станом здоров'я.

Зокрема, за 7,5 тис. доларів США правоохоронець сприяв оформленню довідки про непридатність через начебто психічні розлади у клієнта. Він встиг надати не одну подібну «послугу».

Правоохоронця затримали працівники ДБР спільно зі співробітниками СБУ під час передачі обумовленої суми одним із потенційних ухилянтів.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у сприянні незаконному переправленню осіб через державний кордон (ч. 3 ст. 332 КК України). 

Санкція статті передбачає покарання до 9 років позбавлення волі.

Слідство триває, встановлюється повне коло причетних до злочину осіб.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости