Криминал | Николаев, 13 Сентября, 2023

У Миколаєві чоловік до смерті побив свого знайомого

Свежие новости: У Миколаєві чоловік до смерті побив свого знайомого

У Миколаєві поліцейські затримали 56-річного зловмисника за підозрою у смертельному побитті знайомого.

Про це повідомили у ГУ Нацполіції у Миколаївській області.

Вранці 12 вересня до відділення поліції № 1 Миколаївського районного управління надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що біля свого домоволодіння він виявив труп чоловіка.

На місці події поліцейські встановили, що тілесні ушкодження 58-річному потерпілому спричинив знайомий після спільного розпиття спиртних напоїв. Між чоловіками виникла сварка, під час якої зловмисник наніс потерпілому численні удари руками.

У ході слідчо-оперативних заходів поліцейські розшукали зловмисника та доставили його до відділення поліції, де слідчі затримали його в порядку статті 208 КПК України.

За спричинення умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, слідчі поліції повідомили фігуранту про підозру за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років ув’язнення.

Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Слідчі дії тривають.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости