Криминал | Николаев, 9 Августа, 2023

У мешканця Миколаївського району вилучили 104 кущі коноплі

Свежие новости: У мешканця Миколаївського району вилучили 104 кущі коноплі

У Миколаївському районі поліцейські викрили місцевого жителя на вирощуванні нарковмісних рослин. За цим фактом триває розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 310 Кримінального кодексу України, повідомляє прес-служба ГУНП області.

«Отримавши оперативну інформацію про те, що в одному з сіл Веснянської громади Миколаївського району на території приватного домоволодіння вирощують рослини, що містять наркотичні речовини, оперативники спільно зі слідчими відділення поліції № 5 Миколаївського районного управління при процесуальному керівництві обласної прокуратури провели санкціонований обшук за вказаною адресою», - сказано у повідомленні.

Вдома у 57-річного порушника правоохоронці виявили та вилучили 104 кущі рослин коноплі. За словами чоловіка, наркозілля він вирощував для власного вжитку.

Вирощував для себе: у мешканця Миколаївського району вилучили 104 кущі коноплі

За цим фактом слідчі розслідують кримінальне провадження, розпочате за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 310 КК України "Посів чи вирощування снодійного маку чи коноплі". Санкція статті передбачає покарання як позбавлення волі до семи років.

Вилучене правоохоронці направили на проведення експертних досліджень, за результатами яких щодо правопорушника буде ухвалено подальші процесуальні рішення. Досудове розслідування продовжується.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости