Криминал | 25 Февраля, 2018

У Києві спритні ділки розкручують декілька великих афер з житлом киян

Свежие новости: У Києві спритні ділки розкручують декілька великих афер з житлом киян

Випадково, на передодні вихідних начальник управління розвитку житлово-комунального господарства Департаменту житлово-комунальної інфраструктури КМДА Віра Радченко помітила на своєму під’їзді таке оголошення і за допомогою Фейсбук почала попереджати людей.

Ось що пише Віра Михайлівна:

«Події розвиваються з катастрофічною швидкістю і в катастрофічному напрямку ...Почалося все з оголошення у мене в домі. Я його зняла і сусіди не встигли скористатися.
Скажу більше, нікому не раджу.  Шахрайство чистої води! Немає такої програми «Обміну житла» у Києві. Вас позбавлять квартири. Впевнена на 1000%. Тому, якщо бачите у себе такі оголошення, зривайте, щоб менше людей подзвонили і потрапили в пастку!"
"Далі - більше...Нова афера в Києві!, - пише Віра Радченко.- Зрозуміла, що мовчати не можу. Створення ОСББ ... Класно ... Але !!! ОСББ в будинках, які знаходяться в Києві, реєструють... в Ірпені. З адресою органів управління в м. Ірпінь! Уявляєте? Будинок в Києві, а органи управління в Ірпені. Немає слів ... Пристойних. І люди в Києві не знають, що у них в будинку створили ОСББ. Далі за стандартом: колективний договір, виведення платежів, "віджимання" горищ і підвалів. Весь набір ...""

І ще одна афера, про яку попереджає Віра Радченко: "Сьогодні отримую повідомлення в личку. Фірма виписує з квартири старих і дітей!  За гроші. А реклама шикарна: "Випишемо мешканців без їх згоди і присутності. Через суд.""

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты