Криминал | 26 Августа, 2023

У Києві подружжя прихистило чоловіка, він обікрав квартиру та поїхав на море

Свежие новости: У Києві подружжя прихистило чоловіка, він обікрав квартиру та поїхав на море

У Києві водій таксі втерся у довіру жінки та чоловіка та викрав у них 120 тисяч доларів, за які вирішив "відпочити" в Одесі.

Про це повідомила Київська міська прокуратура у п'ятницю, 25 серпня.

У Києві подружжя прихистило чоловіка, він обікрав квартиру та поїхав на море

За даними слідства, 32-річний уродженець Полтави, який тимчасово працював водієм таксі, познайомився у столиці з харків'янкою. Зловмисник розповів новій знайомій та її чоловікові, що йому нема де жити і попросив притулку.

Подружжя залишило його погостювати вдома і поїхало у справах. Коли повернулися додому – всюди розкидали речі, зникли кошти в сумі 120 тисяч доларів, а також ювелірні вироби із золота та діамантів.

Здійснивши злочин, чоловік почав переховуватися в Одесі, проживаючи у найдорожчих готелях. Правоохоронці встановили місцезнаходження злодія та затримали його. У ході обшуків частину викрадених коштів було виявлено та вилучено.

У столичній поліції повідомили, що затриманий має кримінальне минуле. Раніше він був притягнутий до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів та шахрайства.

Як свідчать фото, оприлюднені прокуратурою, зловмисник на радощах обіцяв своєму коханому "райське життя" на "виручені" крадіжками кошти.

Фігуранту повідомили підозру в крадіжці, скоєному особливо великих розмірах. Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливістю внесення застави в сумі 2,5 млн гривень. Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 12 років із конфіскацією майна.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты