ДТП | Николаев, 25 Декабря, 2019

У Інгульському районі 75-річний водій скоїв наїзд на пішохода похилого віку

Свежие новости: У Інгульському районі 75-річний водій скоїв наїзд на пішохода похилого віку

Вчора, 23 грудня о 18:29 біля буд. № 6 по вул. Олександра Янати у Інгульському районі 75-річний водій автомобіля Daewoo Lanos, за попередніми даними, не впорався з керуванням та допустив наїзд на пішохода, який перетинав проїзну частину у невстановленому місці.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 76-річний пішохід з тілесними ушкодженнями доставлений до медичного закладу.

Подію кваліфіковано, попередньо, за ознаками ч. 1 ст. 286 ККУ «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження».

Відділ розслідування злочинів у сфері транспорту Слідчого управління ГУНП в Миколаївській області звертається із проханням до громадян, які володіють будь-якою інформацією про обставини вказаної ДТП, або можуть надати записи з відеореєстраторів, що зафіксували зазначену автопригоду, звертатися за адресою: м. Миколаїв, вул. Спаська, 12 або телефонувати (067) 512-91-13, 102.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты