Политика | 28 Ноября, 2023

У Брюсселі підписали меморандум про відкриття офісу Європарламенту у Києві

Свежие новости: У Брюсселі підписали меморандум про відкриття офісу Європарламенту у Києві

Президентка Європарламенту Роберта Метцола під час візиту голови Верховної Ради Руслана Стефанчука до Брюсселя підтвердила відкриття офісу Європарламенту у Києві.

«Ми підписали оновлений меморандум парламентської підтримки демократії між нашими двома парламентами. Це також практичний спосіб, яким ми як Європарламент можемо допомогти Україні у приєднанні до ЄС. Це партнерство буде посилене нашим рішенням відкрити постійне представництво Європарламенту в Києві», — сказала Роберта Метцола.

Руслан Стефанчук додав, що завдяки меморандуму Верховна Рада буде все більше у своїй функціональності відповідати стандартам ЄС.

«Основне, що ми сьогодні зафіксували, що ми йдемо до одного знаменника. Ми інтегруємось один до одного по функціоналу, по інституційності, по загальних цінностях. Я вважаю, що це дуже важливе рішення», — сказав Руслан Стефанчук.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости