Политика | 28 Ноября, 2023

Столтенберг прогнозує збільшення атак РФ на міста України

Свежие новости: Столтенберг прогнозує збільшення атак РФ на міста України

Потрібно готуватися до збільшення кількості російських атак проти українських міст. Про це сказав генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг на пресконференції перед зустріччю глав МЗС Альянсу в Брюсселі у вівторок, 28 листопада.

«Ми, звичайно, обговоримо ситуацію в Україні. Ми бачимо інтенсивні бої вздовж лінії фронту, ми бачили хвилі атак безпілотників на українські міста. Нам потрібно бути готовими до більшої кількості бойових дій, а також до більшої кількості повітряних і ракетних атак на українські міста. Це робить ще важливішим те, щоб союзники з НАТО продовжували підтримувати Україну. Я вітаю нещодавні заяви союзників щодо додаткової підтримки», - сказав Столтенберг.

За його словами, очікується, що країни-члени підтвердять рішучу підтримку України на зустрічі Ради Україна – НАТО, де є присутнім український міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты