Криминал | Березанка, 26 Июня, 2019

У Березанському районі відпочивальники викрили крадіїв під час злочину

Свежие новости: У Березанському районі відпочивальники викрили крадіїв під час злочину У Березанському районі відпочивальники викрили крадіїв під час злочину

25 червня вночі у Березанському районі на одній з баз відпочинку курортної зони с. Рибаківка були викрадені речі відпочивальників, залишені на ніч сушитись на вулиці. Під час крадіжки злодія застали відпочивальники та викликали поліцію.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Вже коли зловмисник був доставлений бійцями роти патрульної служби поліції особливого призначення «Миколаїв» до поліцейської станції, туди почали сходитись із заявами й інші громадяни, які також постраждали від дій злодія. Серед речей, які були при собі у зловмисника, люди впізнали свої. Загалом на рахунку 18-річного юнака налічується сім таких фактів, та перевіряється його причетність до вчинення подібних злочинів. За скоєне йому загрожує до трьох років позбавлення волі.

Поки правоохоронці з’ясовували усі обставини події, ще одна жінка заявила про пограбування. Вночі у номер до постраждалої проникли невідомі, а коли вона прокинулась - схопили планшет і фотоапарат та втекли.

З’ясувалось, що до пограбування причетні двоє знайомих вже доставленого до поліції крадія. Вжитими оперативними заходами грабіжників розшукали. Ними виявились місцеві мешканці 19-ти та 20-ти років. Старший зі зловмисників раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічного злочину. Також відомо, що того вечора вони поцупили в одному із номерів ще й мобільний телефон.

Молодики були доставлені до Березанського відділення поліції, де були затриманні у порядку ст. 208 КПК України. Їм інкримінується ч. 3 ст. 186 «Грабіж» та ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» КК України. Санкції статей передбачають до восьми років ув’язнення.

Наразі награбоване та викрадене майно повернуто власникам.

Вирішується питання щодо повідомлення про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости