Политика | Баштанка, 21 Декабря, 2022

У Баштанці депутати знову спробують усунути з посади заступницю голови райради Мезину, яку підозрюють у держзраді

Свежие новости: У Баштанці депутати знову спробують усунути з посади заступницю голови райради Мезину, яку підозрюють у держзраді

У Баштанці депутати знову спробують усунути з посади заступницю голови районної ради Тетяну Мезіну, яку підозрюють у співпраці з окупантами.

Про це повідомляє глава фракції «Слуга народу» Снігурівської горомади Денис Дарбинян.

Він зазначив, що на сесії райради Тетяну Мезіну хочуть усунути  не за її діяння, а за прогул без поважної причини.

Зазначимо, що 15 червня цього року у режимі відеоконференції відбулася сесія Баштанської районної ради. Проте депутати так і не змогли усунути з посади Мезину. Денис Дарбинян зазначає, що цього разу історія може повторитися і знову не вистачить голосів депутатів.

— Якщо тоді голосів не вистачило при відкритому голосуванні, то  зараз так точно не назбирають. Та й чи взагалі буде та сесія  - також велике питання. І буде Мезіна й далі замголови райради і буде з депутатським мандатом представляти Снігурівку в Баштанській райраді, правда вже з лівого берега. І не буде соромно ані їй, ані колегам-депутатам, які не мають політичної волі поставити питання ребром. Та й швидше Мезіну  «ліквідують» як відпрацьований матеріал її співгромадяни з-за порєбріка, аніж вона втратить депутатське крісло. Бо кому потрібна зрадники, — зазначає Денис Дарбинян.

Як відомо, заступник голови райради Тетяні Мезіній оголосили підозру у колабораційній діяльності (частина 6 статті 111-1 КК України). За даними СБУ, Мезіна продовжує перебувати у тимчасово окупованій Снігурівці.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости