Политика | 21 Декабря, 2022

«Росіяни підтягують резери з Херсонщини, ЗСУ знищують їх», — командування

Свежие новости: «Росіяни підтягують резери з Херсонщини, ЗСУ знищують їх», — командування

Сили оборони знищують військових РФ та їх техніку на Кінбурнській косі, однак окупанти продовжують стягувати   туди свої резерви з тимчасово окупованої Херсонщини. 

Про це в ефірі загальнонаціонального марафону розповіла спікер Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк.

Вона розповіла, станом на 21 грудня у тимчасово окупованій Херсонській області триває передислокація російських військ, яка також може зачепити Кінбурнський півострів.

— Треба розуміти, що Кінбурнська коса має сполучення з тимчасово окупованою лівобережною Херсонщиною, звідти російська війська здатні підтягувати додаткові сили й та сама передислокація здійснюється, і в тому напрямку, – розповіла Наталія Гуменюк.

Вона також додала, що півострів перебуває під вогневим контролем Сил оборони України.

— Коли ми вражаємо війська РФ, вони продовжують підтягувати сили та резерви з тією самою дивовижною впертістю під той самий український вогневий контроль. Можливо так вони хочуть переконати своє командування, що скоро їх тут всіх знищать та їм треба вшиватися, – каже Наталія Гуменюк.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты