Криминал | 28 Июня, 2023

Трагедія в Краматорську: серед постраждалих письменниця, політик, журналістка

Свежие новости: Трагедія в Краматорську: серед постраждалих письменниця, політик, журналістка Трагедія в Краматорську: серед постраждалих письменниця, політик, журналістка

Серед постраждалих в результаті ракетного удару росіян по кафе в Краматорську опинилися троє громадян Колумбії, які перебували в Україні з журналісткою місією. Про це повідомляє неурядова організація Aguanta Ucrania.

Так, в момент російської атаки в кафе перебували колумбійський політик Серхіо Харамільо, письменник Ектор Абад Фасіолінсе і журналістка Каталіна Гомес Анхель. Їх супроводжувала українська письменниця Вікторія Амеліна.

Колумбійці запевняють, що вони відбулися легкими травмами, а ось українка, що їх супроводжувала, перебуває в критичному стані. Вона отримала важку травму голови через падіння перекриттів у приміщенні.

"Це звичайне місце зустрічі міжнародних кореспондентів і жителів в Краматорську. Ми збирали матеріал у цьому та інших містах Донбасу для руху "Підтримай Україну!" Ми хотіли висловити солідарність Латинської Америки з народом України перед обличчям варварського і незаконного російського вторгнення", – йдеться в заяві колумбійців.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты