Политика | Николаев, 25 Мая, 2020

ТОП-корупціонер Дмитро Прокоф’єв за 300 000$ йде на начальника Миколаївської ДПС

Свежие новости: ТОП-корупціонер Дмитро Прокоф’єв за 300 000$ йде на начальника Миколаївської ДПС ТОП-корупціонер Дмитро Прокоф’єв за 300 000$ йде на начальника Миколаївської ДПС

В.о. начальника Головного управління Державної податкової служби у Миколаївській області Дмитро Прокоф’єв бере участь у новому конкурсі на посаду.

Проведення конкурсу на заповнення вакантної посади керівника було заплановано на 26 травня 2020-го року. Відомо, що Дмитро Прокоф’єв, разом із іншими керівниками структур ДПС, підозрюється Службою безпеки України у “кришуванні” конвертаційних центрів.

Відомий ТГ-канал “Тёмный Рыцарь Vox Populi“ повідомляє, що на посаду Прокоф’єва лобіює за 300 000$ багатолітній керівник Департаменту аудиту Державної фіскальної служби Наталія Рубан.

Нагадаємо, що співробітники спецслужб встановили, що протягом 2019-2020 років чиновники у змові з організаторами транзитно-конвертаційних груп створили схему із незаконного формування податкового кредиту з податку на додану вартість на мільярди гривень. Про це йдеться у повідомленні СБУ від 07.05.2020р.

У зловживаннях підозрюють екс-керівництво ДПС і керівників територіальних управлінь. Було проведено понад 100 обшуків; серед них і у кабінеті в.о. голови ГУ ДПС У Миколаївській області Дмитра Прокоф’єва.

Источник

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты