Политика | 17 Ноября, 2016

Тимошенко: Оскільки я віруюча людина, я пробачаю всіх (Видео)

Свежие новости: Тимошенко: Оскільки я віруюча людина, я пробачаю всіх (Видео)

Юлія Тимошенко заявила, що пробачає всіх, хто на замовлення влади використовує проти неї брудні методи політичної боротьби, оскільки є віруючою людиною.

На цьому лідер «Батьківщини» наголосила в ефірі телеканалу, відповідаючи на запитання журналістів щодо інформаційної атаки, яка останнім часом ведеться на неї.

«Я звикла ще під час режиму Януковича, що коли я говорю реалістичні речі, які є злочином, то зі мною розправляються. Аж до в’язниць! Режим Порошенка і він сам – цьому не виняток», – сказала Тимошенко.

Вона також звернула увагу: «Подивіться: хто на мене найбільш оскаженіло нападає, той працює на те, що зберегти цей корупційний режим, зберегти Порошенка і прикрити його оборудки».

Політик переконана, що саме з корупційних коштів режим Порошенка сплачує послуги тих, хто «не має моралі, совісті і хто готовий за якісь преференції рвати зубами президентських опонентів».

Юлія Тимошенко також звернулася до людей з проханням уважно стежити за інформаційними атаками влади і навчитися розрізняти, «де є брудна пропаганда, а де реальні речі, які потрібно знати».

«Я пробачаю всім людям, які використовують проти мене брудні методи політичної боротьби. І я ніколи не буду на це відповідати прямолінійно. Я віруюча людина, і надалі буду робити свою, як я вважаю, праведну справу. А кожна людина хай відповідає за свої вчинки», – наголосила вона.

Інтенсивну брудну інформаційну атаку проти себе Юлія Тимошенко пояснює тим, що «Батьківщина» розслідує «черговий колосальний злочин влади із майном та вкладами знищених владою 83 банків».

«Коли я розпочала працювати з ошуканими вкладниками банку «Михайлівський», то ми знайшли інформацію, яка стала справжньою бомбою: знищили 83 банки, в 68 з них забрали вже усі активи, які є дуже ліквідними – на 448 мільярдів гривень», – розповіла Голова фракції деталі колосальної оборудки Голови НБУ Валерії Гонтаревої та керівника Фонду гарантування вкладів Костянтина Ворушиліна, які належать до президентського оточення.

 

Источник: ba.org.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты