Политика | 12 Марта, 2017

ТЕРМІНОВО! Якщо не відпустять полонених, перекриємо воду і світло – штаб блокади висунув ультиматум бойовикам

Свежие новости: ТЕРМІНОВО! Якщо не відпустять полонених, перекриємо воду і світло –  штаб блокади висунув ультиматум бойовикам

Координатор блокади наголосив, що населенню окупованих територій слід створити нестерпні умови, щоб люди там врешті почали тиснути на своїх захарченків та плотницьких. 

У разі, якщо бойовики продовжать і надалі ігнорувати вимоги блокадників про звільнення всіх полонених, штаб буде перекривати постачання життєво важливих ресурсів бойовикам. Про це заявив координатор Штабу блокади Анатолій Виногродський, передають Патріоти України з посиланням на Inforesist. 

“Ми повністю закриємо всі поставки товарів і вантажів, електроенергії, води та іншого, що буде надходити на окуповані території, для того, щоб організувати там нестерпні умови для населення. Щоб вони почали розмовляти зі своїми захарченками і плотницькими”, — заявив він під час прес-конференції

Журналіст уточнила, що там, як і раніше, страждають прості люди, на що він відповів: “Там люди страждають через те, що у нас йде війна і цю територію окупувала Росія”, – сказав Виногродський.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты