Культура | Николаев, 27 Июля, 2019

«Світ моїми очима»: в Миколаєві відкрилася виставка польського фотомайстра Богдана Взятека

Свежие новости: «Світ моїми очима»: в Миколаєві відкрилася виставка польського фотомайстра Богдана Взятека

У п'ятницю, 26 липня, в Миколаївському міському Палаці культури і мистецтв відкрилася фотовиставка «Світ моїми очима». Плоди своєї праці миколаївській публіці представив польський майстер Богдан Взятек.

Це незвичайна виставка, в ній представлені 34 роботи - арт-фото. Останні являють собою графічні об'єкти, які з'являються на основі фотографій. Використання комп'ютерних технік, гра світла і форм дають можливість автору створити на базі фотографій оригінальну картину світу і емоційного навантаження.

Експозиція «Мир моїми очима» організована за сприяння Генерального консульства Республіки Польща в Одесі та за участю відділу протоколу та міжнародного співробітництва департаменту міського голови Миколаївської міської ради.

- Виставка, яку ми сьогодні відкриваємо, має символічне значення. Вона є відображенням співпраці та дружби між Польщею та Україною. Я би хотів, щоб це співробітництво розвивалося в різних сферах: художній, культурній, науковій тощо. Зі свого боку можу запевнити, що наше консульство завжди буде підтримувати подібні ініціативи. Бажаю всім приємних вражень від виставки, - сказав Лукаш Вінні, аташе Генерального консульства Республіки Польща в Одесі.

Шанувальників культури привітав і мер Миколаєва Олександр Сєнкевич. Він підкреслив важливе значення подібних заходів.

- Тут можна наповнитися натхненням, новими ідеями. Відвідувачів виставки здивує оригінальний погляд автора робіт на цей світ, - сказав Олександр Сєнкевич. - Я запрошую всіх до міського Палацу культури і мистецтв, виставка працюватиме до 4 серпня.

 Польський майстер Богдан Взятек подякував за теплий прийом. Художник зазначив, що був приємно здивований непідробним інтересом широкої публіки до його творчості. 

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости