Общество | Вознесенск, 22 Февраля, 2018

Сума штрафу, яка повинна бути сплачена за керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння за січень 2018 року

Свежие новости: Сума штрафу, яка повинна бути сплачена за керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння за січень 2018 року

102 000 грн. штрафу мають сплатити водії м. Вознесенськ та Вознесенського району, які керували транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння – така статистика Вознесенського міськрайонного суду Миколаївської області за січень 2018 року.

Стаття 130 КУпАП передбачає адміністративну відповідальність за керування транспортним засобом або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції.

Так, протягом січня 2018 року до суду надійшло 37 справ про притягнення до адміністративної відповідальності осіб за ст.130 КУпАП, з них 13 справ повернуто відділу поліції для належного оформлення. 15 справ було розглянуто, а саме: 7 осіб притягнуто до адміністративної відповідальності, з яких: на 6 осіб накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу та на 1 особу накладено адміністративний арешт; відносно 8 осіб провадження закрито в зв’язку з закінченням строків притягнення до адміністративної відповідальності (відносно 3 осіб) та з відсутністю події і складу адміністративного правопорушення (відносно 5 осіб).

Як наслідок, сукупний розмір штрафу, накладений суддями Вознесенського міськрайонного суду Миколаївської області на осіб, яких визнано винними у скоєнні правопорушення, передбаченого ст.130 КУпАП, за січень 2018 року складає 102 000 грн.

 

Источник: vs.mk.court.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости