Общество | Вознесенск, 31 Июля, 2019

«Стихійний ринок» у Вознесенську

Свежие новости: «Стихійний ринок» у Вознесенську

24 липня групою вознесенців була перекрита автомобільна дорога державного значення у зв’язку з тим, що співробітники Вознесенського відділку Національної поліції України в Миколаївській області складають на них протоколи про правопорушення за несанкціоновану торгівлю по вулицях Чубчика та Центральній (стихійний ринок).

А напередодні, 18 липня, як вже повідомлялося громаді, міським головою Віталієм Луковим та директором КП «Вознесенський ринок» Галиною Кострикіною була проведена зустріч з представниками від торговців зі стихійного ринку, в ході якої були вислухані вимоги та пропозиції щодо організації торгівлі продуктами харчування.

Зі свого боку директорка КП «Вознесенський ринок» Галина Кострикіна вислухала заяви та побажання щодо торгових місць і запевнила громадян, що умови на ринку «Колгоспний» будуть створені.

Як результат домовленостей - на теперішній час в ринку працює торговельний павільйон, в якому є 8 торгових рядів. Для зручності розширено проходи. Всі торговельні місця відремонтовані та знаходяться в належному стані. Критий овочевий павільйон має близько 140 торговельних місць. Вартість одного торговельного місця (1 м) складає 5,5 грн в день. В місяць це близько 150 грн. Крім того, для сільськогосподарських виробників за умови наявності довідки ЗДФ КП «Вознесенський ринок» передбачає знижку в 50% вартості торговельного місця.

Також на ринку функціонують м’ясний та молочний павільйони. Вартість одного торгового місця в молочному павільйоні складає 15 грн на день. Вільними залишаються 40 торгових місць.

Влітку ринок працює з 05:30 до 15:30 години крім понеділка.

Також в понеділок, 29 липня, під час проведення чергового засідання сесії міської ради в питанні «різне» розглядалися пропозиції щодо організації ринку формату за межами КП «Ринок колгоспний». Проте спільного рішення, яке б відповідало законодавчим нормам, не було прийнято.

Тож історія перемовин з представниками стихійного ринку не завершена. Не зважаючи на штрафи, продаж продуктів харчування із землі продовжується. Вкотре закликаємо вознесенців дбати про власне здоров’я і здоров’я рідних та не купувати продукти харчування на стихійних ринках!

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты