Культура | Вознесенск, 31 Мая, 2017

СТАРТ АНГЛОМОВНИХ ТАБОРІВ

Свежие новости: СТАРТ АНГЛОМОВНИХ ТАБОРІВ

Створення літніх мовних таборів – відносно новий проект, мета якогопоєднати навчання із відпочинком, забезпечити якісне навчання і практичне застосування іноземних мов, подолати мовні бар’єри, забезпечити мотивацію для подальшого удосконалення школярами знань з іноземної мови.

29 травня 2017 року - день, що відзначився для 370 шанувальників англійської мови із різних шкіл нашого міста урочистим відкриттям літніх англомовних таборів. Гостинно зустріли юних англоманів у таборах « Leader» (гімназія №1), «Rainbow» (спеціалізована ЗОШ І ст.№1), «Dreamcamp» (ЗОШ №8), «StartUp» (ЗОШ №10).

Нові знайомства, табірна символіка, незвичні для навчання іноземної мови форми роботи, цікаві розваги в командах, яскраві кольори і вирій емоцій – все це створює особливу атмосферу спілкування, сприятливу для активного навчання та змістовного відпочинку.

Табірна зміна триватиме 2-3 тижні. До роботи в таборах залучаються волонтери – носії англійської мови, що перебувають у нашому місті. Табори «Dream camp» (ЗОШ №8) і «Start Up» (ЗОШ №10) працюють цього року у новому форматі за програмою проекту «GoCamp». До складу організаторів і учасників табору «Dream camp» ЗОШ №8 вже приєднався волонтер із Афганістану.

Активна участь школярів в англомовних таборах – крок до нової української школи, адже це свідчення того, як можна по-новому взаємодіяти в незвичному для повсякденного сприйняття навчальному англомовному середовищі, як можна без примусу навчатися, відкриваючи для себе невідоме, цікаве, корисне, що обов’язково стане в нагоді у дорослому житті.

Методист Шишкіна О.І.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости