Культура | Вознесенск, 22 Мая, 2017

Дню міста Вознесенська присвячується

Свежие новости: Дню міста Вознесенська присвячується

Бібліотека №1 КЗ «Бібліотечна мережа м. Вознесенська» успішно працює як центр літературного та мистецького краєзнавства. Колектив бібліотеки разом з відвідувачами збирає інформацію про рідне місто, спогади старожилів міста, ветеранів війни та праці, фотознімки та матеріали, надруковані на сторінках періодичних видань. В бібліотеці оформлена Українська світлиця «Брини струна душі моєї!», де збираються предмети ужиткового мистецтва рідного краю. Колектив бібліотеки ставить перед собою завдання - бути корисною і цікавою населенню свого міста.

Вознесенськ – надзвичайно мальовничий край, але велич кожного краю – в людях, які тут живуть. І особливо в тих людях, котрі своїми справами зробили свій внесок у розвиток науки, освіти, медицини, культури. Багато видатних людей, що прославили наше місто, народилися і виросли у Вознесенську. А скільки ще, проживає талановитих людей поруч із нами, яких ми не знаємо. Одним із таких є Тарасенко Володимир Миколайович.

Можливо цю людину багато, хто знає, але чи знають жителі нашого міста, які малюнки він малює? Це роботи, не простої людини, а Людини з обмеженою фізичною діяльністю, інваліда I групи, без обох рук. І ніякого натяку на образу на життя, на злість, відчай, очерствіння, спробу викликати жалість до себе. 

Малюнки Тарасенка В.М. наповнені світлом духовності, любові до ближнього, радістю буття. Багаточисленні пейзажі, натюрморти, спокійна краса навколишньої природи, портрети, ікони. Докладний переказ буденного життя. Переказ яскравий, щирий, створюючи настрій радощів.  

Запрошуємо усіх бажаючих та небайдужих жителів нашого міста доторкнутися серцем до прекрасного та відвідати виставку творчих робіт Тарасенка Володимира Миколайовича, присвячену Дню міста Вознесенська, яка експонується з 22 травня в бібліотеці №1.

Бібліотека №1

КЗ «Бібліотечна мережа м. Вознесенська»

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости