Общество | Южноукраинск, 16 Июля, 2017

СТАБІЛЬНЕ ЖИТТЯ ГРОМАДИ – БЕЗПЕЧНА АЕС

Свежие новости: СТАБІЛЬНЕ ЖИТТЯ ГРОМАДИ – БЕЗПЕЧНА АЕС СТАБІЛЬНЕ ЖИТТЯ ГРОМАДИ – БЕЗПЕЧНА АЕС

На офiцiйному сайтi Южноукраiнська мер мiста подякував конструктивнiй бiльшостi депутатiв мiськради за те, що вони виважено пiдiйшли до вирiшення питання боргiв комунального пiдприэмства "ТВКГ" та проголосували за рiшення про їх фактичну реструктуризацiю за рахунок бюджету мiста.

Мер зауважив, що завдяки цьому рiшенню, фiнонсово-економiчному оздоровленню та прийнятим технiко-технологiчним заходам мiстяни i надалi зможуть отримувати комунальнi послуги вiд цього пiдприэмства. 

Такою вiн висловив сподiвання, що прийнятi заходи вплинуть на позицiю Енергоатому, який вiдкличе свою заяву про банкрутство КП ТВКХ.


Наводимо текст звернення В.К. Пароконного:

Шановні Южноукраїнці!

Наше місто, його соціальна інфраструктура має темп стійкого розвитку.

Ми не на словах прийняли Програму соціально-економічного та культурного розвитку міста на 2016 – 2020 роки.

Стратегія сталого розвитку «Україна 2020» Президента України в цій програмі не простий звук, вона в місті реалізується послідовно і в положенні КП ТВКГ стала основою його нової роботи.

Довготривала проблема КП ТВКХ за крок від завершення. Варто «Енергоатому» відкликати ними порушене банкрутство, як понад десятилітнє боргове ярмо міста почне втрачати своє коріння. Це більш ніж головне рішення депутатів міської ради за останній рік їх роботи, це той соціальний спокій і рівновага, які сьогодні так потрібні всій країні, кожному її мешканцю.

Мабуть з розумінням вказаного вище 13 липня конструктивна більшість депутатів міської ради своїм рішенням не тільки дала довготривалу бюджетну гарантію збереження ТВКГ у власності територіальної громади Южноукраїнська через його без боргову роботу перед «Енергоатомом» по постачанню комунальних послуг місту, цим рішенням нею була дана згода на техніко-технологічне та фінансово-економічне оздоровлення всієї структури надання цих важливих послуг. 

Сказане вище означає, що місто та його депутати навіть в таких не простих питаннях стають розбірливими і обіцянки служити своїй громаді для них не є марним звуком. На цьому фоні спроби популістів хоч якось підкреслити свою значимість їх вкиданнями в інформаційний простір різного роду, ними рукотворних тем, починають відкривати їх справжнє обличчя – собі корисне і пусте. 

Не звертайте уваги і не бійтесь безпідставних погроз відключити тепло і воду, як і інших спроб якихось звинувачень чи погроз. Вони пусті і походять від невдоволення самих авторів. АЕС не якась ікона, щоб на неї молились, як думають деякі особи. Це важливий і відповідальний підрозділ «Енергоатому» країни, яка йде до суто Європейських цінностей, де основою життя є Закон і повага до людини.

Маю слушну нагоду подякувати колективу ТВКГ, всім фахівцям та особливо депутатам міської ради, які брали участь в розробленні механізму та окремих інструментів в новій Програмі роботи без боргів щодо оздоровлення фінансово-тарифного стану комунального середовища міста – одного з основних гарантів на шляху розбудови гідних умов життя територіальної громади Южноукраїнська.

Прем’єр - міністр України В.Б. Гройсман каже, що надважливим завданням є розбудова комфортних міст, де в центрі є людина. Кодекс безпеки від МАГАТЕ вказує, що потрібно – «Формувати довіру до атомної енергетики та підвищувати в суспільстві її авторитет». То може врешті-решт Южноукраїнську від «Енергоатому» дадуть жити і розвиватись, як і кажуть ці поважні Інституції!?

Міський голова В. Пароконний

 

ДЖЕРЕЛО - офіційний веб-сайт м.Южноукраїнська //yu.mk.ua/ 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты