Общество | Вознесенск, 8 Ноября, 2017

Сьогодні відбулася "тактична" зустріч представників ПАУСІ з виконавцями робіт по заміні системи опалення у будівлі педіатрії

Свежие новости: Сьогодні відбулася

Про це повідомляє Ресурсний центр з енергоефективності на сторінці Facebbok.

На зустріч були запрошені представники місцевих органів самоврядування, виконавці робіт, представники лікарні, технічного надзору, та інші сторони реалізації проекту. На зустрічі обговорювалися результати виконаних робіт, проблеми, що виникали у ході реалізації проекту. Але найголовнішим стало обговорення потенційних проблемних питань, що можуть виникнути у майбутньому. Було принято ряд рішень, що повинні підвищити якість виконання робіт та мінімізувати майбутні ризики. Також учасники зустрічі відвідали педіатрію, з метою переконатися, що роботи ідуть і виконуються якісно.
Довідково: З 1 вересня 2015 року Фундація ПАУСІ офіційно розпочала реалізацію проекту “Зниження рівня енергоспоживання в будівлях лікарні м. Вознесенську”. Метою зазначеного Проекту є активізація виконання Плану дій зі сталого енергетичного розвитку в м. Вознесенськ, демонстрація можливостей здійснення подібних проектів в рамках Угоди мерів, досягнення скорочення енергоспоживання до 72% в будівлях Вознесенської міської лікарні. Проект фінансується за кошти Європейського союзу з частковим фінансуванням Вознесенської міської ради.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты