Политика | Снигиревка, 29 Декабря, 2022

Снігурівській ОТГ відновили рух через Широківський міст

Свежие новости: Снігурівській ОТГ відновили рух через Широківський міст

У Снігурівській ОТГ дорожники відновили мостовий перехід через Любинське водосховище («Широківський міст») на трасі Т 15-08, яка веде до Миколаєва.

Про це повідомив голова Снігурівської МВА Іван Кухта.

«Ми все більше «приближаємося» до обласного центру, адже з понеділка відновлено рух по мостовому переходу через Любинське водосховище ( місцеві називають його «Широківський міст»). А це означає, що шлях до м. Миколаєва починає скорочуватися. Від імені жителів Снігурівської громади хочу подякувати Службі автомобільних доріг, голові Миколаївської ОВА Віталію Кіму та усім, хто працював над відновленням цього мосту», - написав Кухта.

Також він зазначив, що тривають роботи по облаштуванню об'їзної дороги та залізничного переїзду поблизу села Калинівка.

«Маю надію, що в перших тижнях нового року сполучення по дорозі Т 15-08 буде повністю відновлено! Снігурівщина оживає! Приємно, що це помічають як гості нашого міста, так і місцеві жителі громади», - резюмував Кухта.

В Укравтодорі додали, що дана переправа є четвертою тимчасовою переправої на Миколаївщині.

«На дорогах державного значення в деокупованих частинах Херсонської та Миколаївської областей вже функціонують 8 тимчасових переправ і об’їздів знищених війною мостів. Напередодні транспорт поїхав новою переправою у Миколаївській області на шляху до Снігурівки. Крім неї в області працюють ще три. Ще одна переправа – у роботі», - йде мова у повідомленні.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты