Политика | 15 Октября, 2022

Ситуація з Кримським мостом забезпечить Україні перемогу на півдні: прогноз

Свежие новости: Ситуація з Кримським мостом забезпечить Україні перемогу на півдні: прогноз

Перемога України на півдні країни стане можливою за кілька місяців завдяки ситуації з Кримським мостом.

Про це заявив колишній командувач Сухопутних військ США на Європейському континенті генерал-лейтенант Бен Ходжес Еспресо.

За його словами, це був важливий удар, хто б це не зробив і як би це не було виконано. 

"Я думаю, український Генштаб продовжує виконувати хорошу роботу, не розкриваючи всього, що вони роблять, тому що немає сенсу оприлюднити можливості України. Тому генерали та уряд роблять правильно, не кажучи про це. Незалежно від цього всього, бачимо, наскільки вразлива російська бо коли цей міст знову пошкодять, чи росіяни не в змозі адекватно його відремонтувати, і коли українські війська повернуть Маріуполь, то противник не матиме сухопутного коридору до своєї території, а російські сили в Херсоні та Криму можуть опинитися в пастці. Потенційно велика перемога України у тому регіоні за кілька місяців стане можливою завдяки ситуації із Кримським мостом”, - пояснив Ходжес.

Він додав, що після звільнення Криму у противника більше не буде можливості використовувати півострів як стартовий майданчик.

"Я думаю, що більшість дронів, які ми бачили протягом останніх кількох днів, були запущені з аеродромів Криму. Тому чим швидше українські війська зможуть витіснити росіян з Криму, тим краще. У противника не буде більше можливості використовувати півострів як стартовий майданчик" , – зазначив генерал.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты