Политика | 8 Октября, 2019

Штайнмайєр звернувся до Порошенка: чого ти брешеш?

Свежие новости: Штайнмайєр звернувся до Порошенка: чого ти брешеш?

Президент Німеччини Франк-Вальтер Штайнмайєр заявив, що Порошенко бреше. Формула, яку пропонував Президент Німеччини не була придумана в Росії, як раніше говорив екс-президент України.

Штайнмайер:

"Була ситуація на переговорах в Парижі чотири роки тому, які проводилися на зустрічі нормандської контактної групи на вищому рівні. Переговори не просувалися, тому що в дійсності проекти, які повинні бути реалізовані після мінських угод, стали відомими… Але кроки, які повинні бути зроблені обома сторонами, були занадто великими. Саме тому формула не містить нічого більше, ніж спробу зробити з великих кроків (запропонованих в угодах. – Ред.), які учасники конфлікту не хотіли робити, ряд менших кроків, які, незважаючи на їх сутність і наслідки, до сих пір треба узгодити" .

Відповідаючи на запитання ВВС, якою була роль Росії в створенні цієї формули і є правдивими слова Петра Порошенка, що вона «написана» в Кремлі, президент Німеччини спочатку зазначив:

"По-перше, я не розумію ваше запитання".

Але далі він розповів, як виникла «формула».

"Таким чином аргумент (про російський вплив. – Ред.) мене дивує, оскільки був присутній один з представників тодішнього президента (Порошенка – Ред.). Там не було росіян, і Порошенко про це знає. Він погодився на цю формулу, але потім всім збрехав, всім лідерам-партнерам. Він руйнує власну країну своєю неправдою".

Джерело:  BBC  з посиланням на коментар Штайнмайера

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты