Политика | 22 Марта, 2024

Шмигаль заявив, що потреби у відключеннях електроенергії наразі немає

Свежие новости: Шмигаль заявив, що потреби у відключеннях електроенергії наразі немає

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль запевняє, що після масованого ракетного удару росії загалом ситуація в українській енергетиці контрольована, потреби у відключеннях по всій країні немає.

Про це він заявив у Телеграмі.

За словами Шмигаля, ворог цього ранку здійснив масований ракетний удар по енергетичній та цивільній інфраструктурі, атакував низку регіонів із застосуванням різних типів ракет і дронів. Внаслідок обстрілу спостерігаються проблеми з електропостачанням у деяких областях.

Загалом ситуація в енергетиці контрольована, потреби у відключеннях по всій країні немає, підкреслив очільник уряду і додав, що рятувальники й енергетики вже працюють, аби оперативно повернути світло.

"Також внаслідок терористичної атаки рф пошкоджена цивільна інфраструктура. Є поранені й загиблі. Глибокі співчуття", - зазначив Шмигаль.

Він наголосив, що Україна потребує більше зброї та більше систем ППО для захисту людей, а росія потребує більше санкцій та більшої ізоляції.

"Війна має стати непідйомним тягарем для агресора", - підкреслив Шмигаль.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты