Культура | Снигиревка, 16 Апреля, 2018

Школярка з Снігурівки стала призером Всеукраїнського конкурсу

Свежие новости: Школярка з Снігурівки стала призером Всеукраїнського конкурсу

Учениця Снігурівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 Миколаївської області Юлія Лазаренко  стала призером V Всеукраїнського конкурсу есе «Я – Європеєць», зайнявши II почесне місце.

Урочиста церемонія   нагородження відбулася  13 квітня в Посольстві Литовської Республіки в Україні за участі заступника Міністра освіти і науки Юрія Рашкевича, Надзвичайного і Повноважного Посла Литовської Республіки в Україні Марюса Януконіса, представників інших міністерств та закладів освіти.

Призери конкурсу отримали дипломи та цінні подарунки, а переможцям  вручили сертифікати на заохочувальну поїздку до Литовської Республіки у 2018 році.

Загалом у цьогорічному конкурсі взяли участь близько 7 тисяч учнів загальноосвітніх, професійно-технічних, позашкільних навчальних закладів. Конкурс есе був організований Посольством Литовської Республіки в Україні спільно з Всеукраїнською молодіжною громадською організацією «Серце до серця» за підтримки Кабінету Міністрів України, Міністерства освіти і науки України, Міністерства культури України, Міністерства молоді та спорту України.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости