Общество | Вознесенск, 5 Мая, 2017

ШАНОВНІ ВОЗНЕСЕНЦІ! ДОРОГІ ВЕТЕРАНИ!

Свежие новости: ШАНОВНІ ВОЗНЕСЕНЦІ! ДОРОГІ ВЕТЕРАНИ!

9 Травня як Свято Великої Перемоги над нацизмом, назавжди залишиться в історії нашого народу символом героїчного минулого, величі духу і мужності людей, які пройшли вогняними шляхами жорстокої війни. Україна та мужній український народ зробили свій вагомий внесок у  загальну перемогу народів у Другій світовій війні. І це беззаперечний історичний факт, попри всі намагання будь-кого применшити нашу роль у звільненні Європи від фашистської навали.

72-га річниця Перемоги 1939-1945 років – це чергова річниця торжества над найбільшим злом у світі – війною. Ветерани Другої світової – жива легенда, приклад мужності і героїзму, патріотизму і жертовності для усіх нас. Бережімо їх, зігріваймо своєю турботою та душевним теплом! Здобута ними Перемога, далася ціною мільйонів життів і мала б довіку бути запорукою миру у світі.

На превеликий жаль, четвертий рік поспіль в Україні точиться неоголошена війна. Наслідуючи приклад своїх батьків, дідів та прадідів,сучасні українців захищають незалежність та територіальну цілісність своєї Батьківщини.  Як і колись, проливається кров, гинуть кращі сини українського народу. Тож сьогодні усі ми найбільше прагнемо миру і спокою в країні.

Від щирого серця вітаємо ветеранів, учасників трудового фронту, усіх вознесенців з 72-ю річницею Перемоги у Другій світовій війні! Бажаємо миру в країні, злагоди в родинах, міцного здоров’я, щастя та благополуччя!

Віталій Луков, міський голова,

Лариса Торжинська, секретар міської ради.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости