Общество | Южноукраинск, 23 Февраля, 2021

Шановні мешканці Южноукраїнської міської територіальної громади

Свежие новости: Шановні мешканці Южноукраїнської міської територіальної громади

Рішенням Южноукраїнської міської ради від 22.12.2020 №57 «Про внесення змін та доповнень до Заходів міської комплексної програми «Охорона здоров`я в місті Южноукраїнську на 2017-2022 роки» був затверджений новий напрямок на матеріальну допомогу у придбанні приладів постійної інфузії (інсулінова помпа) для дітей хворих на цукровий діабет.

Право  на   отримання    матеріальної     допомоги   для    дітей,  хворих на

цукровий діабет, на придбання інсулінових помп, поширюється на дітей зареєстрованих в Южноукраїнській міській територіальній громаді, що хворіють на цукровий діабет, та потребують використання інсулінової помпи.

З метою отримання коштів на надання матеріальної допомоги для дітей, хворих на цукровий діабет, на придбання інсулінової помпи, батькам (опікунам, піклувальникам) дітей необхідно звернутися до департаменту соціальних питань та охорони здоров`я Южноукраїнської міської ради (далі – департамент) з особистою заявою з зазначенням прізвища, ім`я та по батькові заявника та прізвище ім`я та по батькові дитини, адреси та мотиву звернення з обов’язковою згодою про надання звіту/документів, які підтверджують цільове використання коштів (копія чека, накладної, рахунку тощо), до якої додається:

копія паспорта одного з батьків (опікуна, піклувальника);

копія ідентифікаційного коду одного з батьків (опікуна, піклувальника);

копія свідоцтва про народження дитини;

довідка з місця реєстрації дитини;

реквізити банку;

виписка з медичної карти лікувального закладу (підприємства) завірена печаткою лікувального закладу (при наявності) та лікаря з зазначенням: прізвища,  імені та по батькові дитини, діагнозу дитини та рекомендацією щодо інсулінової помпи, необхідної для використання; 

інші документи у разі необхідності.

Виплата матеріальної допомоги для дітей, хворих на цукровий діабет, на придбання інсулінової помпи здійснюється департаментом одноразово у розмірі не більше 49000,00 грн. в межах бюджетних асигнувань затверджених у поточному році, через відділення банків міста Южноукраїнська, шляхом перерахування коштів на особові рахунки батьків (опікуна, піклувальника) зазначені в їх заявах.

В разі придбання інсулінової помпи вартістю меншою за 49000,00 грн. заявник зобов’язується повернути залишок невикористаних коштів на рахунок департаменту. У разі необхідності придбання інсулінової помпи більшої вартості заявник доплачує різницю за рахунок власних коштів.

Департамент не відшкодовує витрати пов’язані з ремонтом або технічним обслуговуванням інфузійної помпи.

 

За додатковою інформацією звертайтесь до департаменту соціальних питань та охорони здоров`я Южноукраїнської міської ради за адресою: б-р Цвіточний,4, каб.№14, відділ охорони здоров`я або за тел.(05136) 5-60-75.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости