Политика | Николаев, 29 Июня, 2022

Сестра морпіха Волини побувала на обміні українських військовополонених на Миколаївщині:

Свежие новости: Сестра морпіха Волини побувала на обміні українських військовополонених на Миколаївщині:

Сестра морського піхотинця Сергія Волинського (позивна «Волина») Тетяна Харько побувала на процедурі повернення українських військовополонених, яких обміняли на Миколаївщині за формулою 17 на 15.

Після обміну вона поділилася своїми емоціями із журналістами.

— Я рідна сестра морського піхотинця Сергія Волинського. Сьогодні мені пощастило побувати на обміні. Це неймовірні емоції, дуже приємно бачити очі хлопців, ми дуже вдячні Координаційному штабу та Головному управлінню розвідки. Ми сподіваємося, що далі результати будуть ще більшими, ще кращими і впевнені, що важка робота вестиметься доти, доки кожен герой не повернеться додому, - сказала Тетяна.

Вона також розповіла про брата. З Сергієм Волинським зв'язку зараз немає, як і офіційної інформації, де він може зараз бути.

- Ні, мій брат не виходить на зв'язок. Де знаходиться, також невідомо. 20 травня – востаннє він вийшов на зв'язок ще з території заводу «Азовсталь». Ми дуже чекаємо. Офіційної інформації наразі немає. Є чутки, але їм вірити не можна, - зауважила Тетяна.

Будучи на «Азовсталі» Волинський не розповідав рідним про жахіття, яке переживали військові.

— Нічого не казав. Жодних жахів від нього не було. Він нас беріг від важкої інформації. Виходив на зв'язок колись як. Коли йому вдавалося два дні поспіль вийти на зв'язок, іноді його не було на зв'язку чотири дні, тиждень, – додала Тетяна.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости