Политика | Николаев, 4 Ноября, 2022

Сєнкевич припускає, що за підривом пам'ятників у місті можуть стояти як місцеві, так і диверсанти

Свежие новости: Сєнкевич припускає, що за підривом пам'ятників у місті можуть стояти як місцеві, так і диверсанти

Міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич прокоментував нещодавні підриви пам'ятників у місті, а саме пам'ятника загиблим міліціонерам у центрі Миколаєва та монументу у сквері «Скорботна мати».

Про це Сєнкевич розповів у ефірі телемарафону.

За словами мера, у Миколаєві вистачає вибухів від російських ракет, тому будь-які підриви на території міста неприпустимі. Тим паче коли ці вибухи, як і російські ракети, ушкоджують майно мирних громадян.

- Хто це робить – нам невідомо. Ми очікуємо на якусь інформацію від наших правоохоронних органів, тому без їхніх висновків когось звинувачувати я не буду. Тобто, це можуть бути люди з Миколаєва, або взагалі російські диверсанти, - сказав він.

Сєнкевич переконаний, що ці підриви – провокація та спроба роз'єднати суспільство, однак зробити цього недоброзичливцям не вдасться .

- Якщо це місцеві активісти, то це зроблено не з великого розуму, адже останній пам'ятник, який буде знищений позавчора вночістояв на братській могилі, там поховано понад 80 тіл бійців, які загинули під час другої світової війни, коли відбивали Миколаїв. Тобто це був не пам'ятник якомусь радянському режиму із серпом та молотом, це був пам'ятник на місці поховання.

Мер наголосив, що необхідно дочекатися висновків правоохоронних органів.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты