Политика | Снигиревка, 30 Августа, 2016

Сегодня мэр Снигиревки подал в отставку

Свежие новости: Сегодня мэр Снигиревки подал в отставку

 30 августа, Снигиревский городской голова Александр Ларченко подал в отставку, зачитав в ходе сессии горсовета обращение к жителям Снигиревки относительно ситуации в депутатском корпусе.

Об этом сообщает сообщество в ВКонтакте «Сніг».

"Можливо, є помилки, але не помиляється той, хто нічого не робить. Є можливість і кошти зробити більше. Але досягти позитивного результату не вдається по одній-єдиній причині - постійному нездоровому протистоянню окремих депутатів міської ради, які, не беручи на себе ніякої відповідальності за свої дії, недаютьмені як керівнику міської громади втілювати намічені плани", - заявил Ларченко.

"Про досягнення наших садочків знають і в області, і в Україні. Але окремі депутати принижують звання педагога необгрунтованими підозрами, наклепами, хамським ставленням до працівників. Замість того, щоб займатися благоустроєм та розбудовою міста, доводиться витрачати час на вирішення різних чвар, спростування безглуздої брехні" - отметил Ларченко.

"Зваживши все, і розуміючи, що оголошена окремими депутатами мені "війна на замовлення" зовсім не на користь громаді, я вирішив, подати у відставку", - отметил мэр.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости